Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Kρίμα...Το πιστεύουν και το υπερασπίζονται στα σοβαρά...

«Φράξια καταστροφέων μαθητών» χτύπησε στο 5ο Λύκειο Ζωγράφου«Φράξια καταστροφέων μαθητών» χτύπησε στο 5ο Λύκειο Ζωγράφου
Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε με προκήρυξη την ευθύνη για τους βανδαλισμούς


Πηγή: ΑΠΕ




H πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Φράξια Καταστροφέων Μαθητών» ανέλαβε με προκήρυξη, την οποία απέστειλε στο Διαδίκτυο, την ευθύνη για την καταστροφή της υλικοτεχνικής υποδομής και τους βανδαλισμούς στο υπό κατάληψη 5ο Λύκειο Ζωγράφου.

Στην προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο διαδίκτυο, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «δεν περιμένουμε την κοινωνία να εξεγερθεί. Δεν περιμένουμε τους υποταγμένους μικροαστούς να ''ξεσηκωθούν'' επειδή τους κόβουν τον μισθό και τα επιδόματα τους. Αποφασίζουμε να δράσουμε στο εδώ και στο τώρα με κάθε μέσο ενάντια στη σύγχρονη βαρβαρότητα. Έχουμε ως στόχο την καταστροφή αυτού του σάπιου κόσμου».
Δικαιολογώντας την καταστροφή του σχολείου τους υποστηρίζουν: «Αποφασίσαμε να επιτεθούμε λυσσαλέα στον χώρο, ο οποίος μας φυλακίζει καθημερινά και έχει ως ρόλο την κατασκευή υπηκόων στο καθεστώς: το σχολείο μας. Στον χώρο αυτό ερχόμαστε καθημερινά σε αναμέτρηση με τους καθηγητές - τσιράκια της εξουσίας και τους υποταγμένους συμμαθητές μας και θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε διαρκή πόλεμο».
Και συμπληρώνουν: «Πριν λίγες μέρες αποφασίσαμε να οξύνουμε αυτό τον πόλεμο και επιτεθήκαμε με αγριότητα στο σχολείο και επιχειρήσαμε να το κατεδαφίσουμε κρίνοντας αυτή την πράξη ως απελευθερωτική και επαναστατική. Προκαλέσαμε πολλές ζημίες σε όλο τον χώρο του σχολείου προσπαθώντας να συντρίψουμε από τα θεμέλια αυτόν τον εξουσιαστικό θεσμό. Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια του επαναστατικού ανταρτοπόλεμου που μαίνεται συνεχώς».

Τα μέλη της οργάνωσης τελειώνουν την προκήρυξή τους, λέγοντας ότι «κλείνουν το μάτι» στο κάλεσμα των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και θεωρούν πλέον τον εαυτό τους ως τμήμα της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας/FAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου